آرتان
  • خانه
  • آرتان
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • همکاری با ما
  • خدمات
    • خدمات استارت آپ ها
    • خدمات عمومی
    • خدمات دانش بنیان
  • رویداد ها
    • اخذ نماینگی رویداد ها
  • خانه
  • آرتان
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • همکاری با ما
  • خدمات
    • خدمات استارت آپ ها
    • خدمات عمومی
    • خدمات دانش بنیان
  • رویداد ها
    • اخذ نماینگی رویداد ها

دسته : خانه

دانش بنیان

مشاوره شرکت های دانش بنیان سلامت

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت از جمله شرکت های دانش بنیان با ارزش افزوده ی بسیار بالا هستند که اهمیت اقتصادی بسیار بالایی دارد. این شرکت ها معمولا فرایندهای بسیار پیچیده تجاری سازی داشته و زمان ورود به بازار آنان در مقایسه با سایر شرکت های دانش بنیان طولانی تر است. این شرکت ها بر اساس موضوع فعالیت، مجوزها و استانداردهای خاص خود را دارند بنابراین می توان گفت این شرکت ها نیاز های متفاوتی دارند. بنابراین شرکت آرتان خدمات مشاوره ای ویژه ای برای این گروه از شرکت ها در نظر گرفته است. از جمله این مشاوره ها عبارتند از :

  • مشاوره های تخصصی و فنی
  • مشاوره های توسعه بازار
  • مشاوره های اخذ مجوز ها و استاندارد ها

شرکت آرتان ضمن ارائه خدمات مشاوره  برای شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت، مشاوره های لازم جهت اخذ حمایت های خاص این شرکت ها را از کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان ارائه می نماید.

ادامه مطلب
2959240_329

آغاز به کار انجمن علمی بازاریابی ایران در تبریز

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در اخبار, خانه

سرانجام انجمن علمی بازاریابی ایران در تبریز در مراسمی با حضور جمعی از اساتید علمی و فعالان حوزه های مختلف اقتصادی و صاحبان کسب و کار و شرکت‌های استارت آپی در تاریخ بیست و یکم آذر ماه سال جاری افتتاح شد.

دکتر علیرضا فضل‌زاده رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز در این مراسم ضمن تاکید بر اهمیت بازاریابی در عصر جهانی شدن به عنوان علمی نوین، شکل‌گیری انجمن علمی بازاریابی ایران در تبریز را مثبت ارزیابی کرده و اظهار داشت: بازاریابی‌های علمی و نوین می‌تواند به رونق و پویایی کسب و کارهای جدید، و معرفی بهتر محصولات تولیدی و خدماتی منجر می‌شود و اشتغال و پویایی و رونق اقتصادی را به دنبال آورد.

در ادامه دکتر سید صمد حسینی رئیس پردیس‌های دانشگاه تبریز نیز با بیان چالش بزرگ خلاء دانشگاه و صنعت، بازاریابی را حلقه مفقوده جهت پر کردن این خلا برشمرده و  با شکل‌گیری انجمن علمی بازاریابی ایران در آذربایجان‌شرقی در خصوص انسجام علمی تر فرایندهای بازاریابی کالا و خدمات در این استان مهم صنعتی و اقتصادی ابراز امیدواری نمود و افزود: «دانشگاه تبریز به عنوان مهم‌ترین قطب علمی شمالغرب کشور از انجمن علمی بازاریابی ایران شعبه آذربایجان‌شرقی حمایت‌های علمی و عملی و مشاوره‌ای را به عمل خواهد آورد.»

در بخش دیگری از این برنامه دکتر محمد فاریابی استاد ممتاز گروه مدیریت دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز به عنوان مؤسس انجمن علمی بازاریابی ایران شعبه آذربایجا‌ن‌شرقی نیز ضمن برشمردن استان آذربایجان‌شرقی بعنوان قطب بزرگ تولیدی و صنعتی و اقتصادی و تجاری کشور، هدف از راه‌اندازی این انجمن را ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی فنی به مدیران کسب و کارهای جدید و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی دولتی و غیردولتی عنوان نمود. دکتر فاریابی افزود: «انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی با محققان و متخصصانی که به گونه‌ای با علم بازاریابی سروکار دارند و همچنین همکاری با نهادهای اجرایی، علمی، پژوهشی در زمینه بازاریابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مربوطه به امور آموزشی و پژوهش نیز مدنظر ما خواهد بود.»

ایشان در ادامه با اشاره به اینکه انجمن علمی بازاریابی ایران در سال ۱۳۹۰ زیرنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی دانش بازاریابی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های بازاریابی و مدیریت بازار تشکیل شده است گفت: «شعبات این انجمن در استان‌های بزرگ شکل می‌گیرد و ان‌شاءا… با همت دانشگاه تبریز و اساتید، بازاریابان و بازاریان و فعالان اقتصادی و رسانه‌ای و تبلیغاتی، شعبه آذربایجان‌شرقی در کشور الگو خواهد شد.»

وی تصریح کرد: «ارائه خدمات مشاوره بازاریابی به بنگاه‌های تجاری و کسب و کارها، برپایی کارگاه‌ها و کنفرانس‌ها، توسعه ارتباط صنعت با دانشگاه و حتی برگزاری آزمون‌های صلاحیت برای مدرسان، مشاوران و بازاریابان با مجوز وزارت علوم از خدمات گسترده انجمن علمی بازاریابی آذربایجان‌شرقی خواهد بود.»

این نشست با مراسم انتخاب اعضاء هیئت مؤسس انجمن بازاریابی استان دنبال شد و بیش از ۱۰ نفر از اساتید بازاریابی، صاحبان بنگاه‌های تجاری و کسب و کارهای جدید و فعالان این حوزه به عنوان هیئت مؤسس انتخاب شدند که مقرر شد روز دوشنبه ۲۶ آذر ماه جاری در مراسمی در دانشگاه تبریز از سوی رئیس انجمن علمی بازاریابی ایران و تنی چند از اساتید برجسته حوزه بازاریابی کشور و مسئولان وزارت علوم و دانشگاه تبریز دکتر محمد فاریابی استاد مدیریت دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز با تشریفات قانونی به عنوان رئیس انجمن علمی بازاریابی آذربایجان‌شرقی معرفی شود و با انتخاب هیئت مؤسس آن رسماً فعالیت‌های این انجمن در آذربایجان‌شرقی آغاز گردد.

ادامه مطلب
mizan-380560

مشاوره تجاری سازی

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

فرایند تجاری سازی در شرکت های دانش بنیان دارای پیچیدگی هایی است که از مناظر مختلف قابلیت بررسی دارد. یکی از اصلی ترین تفاوت های تجاری سازی در این نوع شرکت ها، نیاز به بازارسازی است بنابراین شرکت های دانش بنیان برای داشتن فرایندهای موفق تجاری سازی، مشاوره های خاص خود را نیاز دارند.

از جمله مشاوره های مورد نیاز شرکت های دانش بنیان جهت تکمیل فرایندهای تجاری سازی عبارتند از :

  • ارزیابی فنی، مالی، بازار، اقتصادی، سیستمی و عملکرد
  • مشاوره شناسایی و اخذ مجوزهای ضروری و استقرار استانداردهای محصول
  • مستندسازی دانش فنی
  • فروش مالکیت صنعتی
  • بازارسازی و بازاریابی متناسب با آن
  • تدوین برنامه های استراتژیک تجاری سازی و مدیریت برند
  • تدوین طرح تجاری و تخمین هزینه های تولید
  • دریافت تسهیلات خاص این شرکت ها برای تجاری سازی و توسعه بازار

شرکت آرتان ضمن ارائه  مشاوره تخصصی تجاری سازی مورد نیاز شرکت های دانش بنیان ، مشاوره های لازم جهت اخذ تسهیلات کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان را نیز  ارائه می نماید.

ادامه مطلب

مشاوره توسعه صادرات و تبادل فناوری

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

بی شک یکی از نیازهای شرکت های دانش بنیان، صادرات با رویکرد توسعه بازار می باشد. شرکت های دانش بنیان جهت صادرات خدمات متنوعی را نیاز دارند که نمونه ای از این خدمات عبارتند از:

– بررسی آمادگی صادرات

– مشاوره های صادراتی و اخذ مجوزهای لازم

– شناسایی بازار هدف و تحقیق بازارهای بین المللی

– تدوین برنامه های صادراتی و همکاری با واسط های صادراتی

و …

همچنین برای ارتقای دانش لازم است تا این شرکت ها قادر به انتقال فناوری از شرکت های دانش بنیان توانمند به شرکت خود بوده یا حتی دانش خود را به شرکت های خارجی منتقل نمایند. در این زمینه نیز خدمات متنوعی مورد نیاز شرکت هاست که عبارتند از:

– ارزش گذاری فناوری

– عقد قرارداد های مبادله فناوری

و …

کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان نیز تسهیلاتی را در این حوزه برای این شرکت ها در نظر گرفته است.

به زودی شرکت آرتان ضمن ارائه خدمات مشاوره  تخصصی در محور های تعیین شده، مشاوره های لازم جهت اخذ تسهیلات کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان را نیز در این زمینه ارائه خواهد نمود.

ادامه مطلب

تامین نیروی کارآمد

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

شرکت های دانش بنیان اغلب نیازمند همکاری تخصص های مختلف می باشند. یکی از دغدغه های این شرکت ها، شناسایی و جذب نیرو های کارآمد و متخصص است. لازم به توجه است که تسهیلات ویژه ای از سوی کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان (۱۱۰ برنامه حمایت از شرکت های دانش بنیان) برای این شرکت ها در زمینه تامین نیروی کارآمد درنظر گرفته شده است.

شرکت آرتان ضمن همراهی با شرکت های دانش بنیان جهت تامین نیروهای کارآمد، مشاوره های لازم جهت اخذ حمایت های کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان را در این زمینه ارائه می نماید.

ادامه مطلب

احراز شرایط دانش بنیان

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

تعریف شرکت دانش بنیان

به موجب آیین نامه تشخیص شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان، شرکت های دانش بنیان، مؤسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان (به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوطه ) تشکیل می شود.

زمینه های فعالیت شرکت های دانش بنیان

  1. انجام تحقیقات کاربردی
  2. ارایه خدمات تخصصی و مشاوره ای (خدمات علمی و تحقیقاتی و فنی)
  3. تولید محصولات یا فناوری نوین(توسعه فناوری)
  4. انجام خدمات نظارتی بر تحقیقات پژوهشی،اجرایی و مشاوره ای
  5. ارایه ی خدمات توسعه کار آفرینی
  6. ایجاد مراکز رشد و خدمات ایجاد و توسعه ی کسب و کار
  7. ارایه ی خدمات توسعه ی محصول جدید
  8. ارایه ی خدمات ورود کسب و کار به بازار بین المللی و جهانی کردن آن ها
  9. برنامه ریزی و اجرای طرح های توسعه ی کارآفرینی در سطوح ملی، منطقه ای و محلی

شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان

شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان، به دو دسته شاخص های عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند. شرکت های متقاضی باید علاوه بر شاخص های عمومی، شرایط مشخص شده در یکی از سه دسته شاخص های اختصاصی را نیز احراز نمایند.

الف-شاخص های عمومی

حداقل دو سوم از اعضای هیات مدیره شرکت،حداقل دو مورد از شرایط ذیل را احراز کنند.
۱-حداقل دارای مدرک کارشناسی باشند.

۲-حداقل ۳ سال سابقه فعالیت کاری یا علمی در حوزه فعالیت شرکت و یا سابقه مدیریتی داشته باشند.

۳-دارای حداقل یک اختراع ثبت شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت باشند.
۴-حداقل نیمی از درآمد شرکت در یک سال مالی گذشته شرکت،ناشی از فروش فناوری،کالا و یا خدمات دانش بنیان(شامل خدمات تحقیق و توسعه و طراحی مهندسی مرتبط با فهرست کالاهای دانش بنیان و خدمات تخصصی دانش بنیان) آن شرکت از طریق قرارداد باشد.

تبصره:شرکت هایی که در مرحله تجاری سازی اولین کالای دانش بنیان خود هستند، در صورتی که دارای تولید پایلوت موفق باشند و استانداردهای لازم را از مراجع ذی صلاح داخلی یا بین المللی کسب کرده باشند و دارای بازار مطمئن و یا اعلام نیاز معتبر همراه با قرارداد تولید کالا باشند، از رعایت بند ۱-۲ مستثنی هستند.
۵-سابقه بیمه پرداختی برای حداقل ۳ نفر از کارکنان تمام وقت شرکت، حداقل ۶ ماه باشد.

ب-شاخص های اختصاصی

شرکت متقاضی باید علاوه بر دارا بودن شاخص های عمومی، واجد کلیه شرایط اختصاصی در یکی از دسته های ذیل نیز باشند:

۱- شرکت های تولید کننده کالاهای دانش بنیان

۲- شرکت باید تولید کننده کالا یا کالاهای دانش بنیان مطابق فهرست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه باشد که در ۲ سال گذشته آن ها را در قالب کالاهای جدید یا ارتقاء یافته عرضه کرده و دانش فنی آن را به واسطه انتقال یا ایجاد دانش فنی، از طریق فعالیت های تحقیق و توسعه کسب نموده باشند.

معیارهای تشخیص محصولات دانش بنیان

طبق آیین نامه، معیارهای سه گانه ی محصولات دانش بنیان نیز عبارت است از:

دارای پیجیدگی فنی بوده و تولید آن نیاز به تحقیق و توسعه ی هدفمند، توسط یک تیم فنی خبره داشته باشد، در حوزه فناوری های بالا و متوسط به بالا باشد،همچنین  تحقیق و توسعه برای حفظ توان رقابتی آن محصول در بازار، به صورت مداوم انجام شود و عمده ارزش افزوده ی آن کالا، خدمات ناشی از دانش فنی و …نوآوری فناورانه باشد.
لذا بر اساس “آیین نامه ی تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان، شرکت های متقاضی باید علاوه بر کسب شرایط ذکر شده در شاخص های عمومی (شامل کسب حداقل درآمد ذکر شده ی ناشی از فروش فناوری،کالا و خدمات دانش بنیان،نیروی انسانی و سابقه ی بیمه ی کارکنان)، کلیه ی شرایط مشخص شده در شاخص های اختصاصی این آیین نامه را نیز احراز نماید.

بر اساس “آیین نامه ی تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان” مصوب کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا “یکی از شرط های لازم برای شرکت های تولید کننده و دانش بنیان،تولید کالاهای دانش بنیان می باشد. طبق دو رویکرد،این محصولات مشخص شده است:
۱)حوزه هایی که وجود کالاهای دانش بنیان و یا فناوری برتر در آنها وجه غالب را دارد و متوسط فعالیتهای تحقیق و توسعه درآن ها بیشتر از سایر حوزه های فناوری و صنعتی است، نظیر حوزه های فناوری زیستی(پزشکی،کشاورزی،صنعتی و محیط زیست)، فناوری نانو(محصولات و مواد)،فوتونیک و اپیتک(مواد، قطعات و سامانه ها)، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای کامپیوتری، انرژ‌ی های نو (هسته ای و تجدید پذیر)، دارو، الکترونیک، مواد پیشرفته، ساخت و تولید پیشرفته و هوافضا (پرنده ها، ماهواره ها و موشک ها)
۲)سایر حوزه ها و بخش هایی که وجود کالاهای دانش بنیان در آن ها غلبه ندارد، اما رسوخ فناوری های برتر و ظهور محصولات دانش بنیان در آن ها مشاهده می شود. (نظیر نفت و گاز، عمران و حمل و نقل، برق، معدن کشاورزی، آب و هوا)

مراحل ارزیابی شرکت های دانش بنیان

  • استقرار در پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و … لازمه دانش بنیان بودن نیست و همچنین استقرار در این مجموعه ها به معنای دانش بنیان بودن نبوده و شرکت متقاضی بایستی روند احراز شرایط را طی نماید.
  • شرکت متقاضی بایستی دارای ماهیت حقوقی بوده و در شرکت ثبت شرکت ها قبل از اقدام به دانش بنیان شدن، شرکت خود را ثبت نموده باشد.
  • استفاده از کلمه دانش بنیان به هنگام ثبت در اداره ثبت شرکت ها به معنای احراز شرایط دانش بنیانی نمی باشد
  • شرکت ها برای احراز شرایط دانش بنیانی با هدف تولید و فروش ثبت نام نموده و بایستی دارای نمونه اولیه باشند.
  • ارزیابی شرکت ها برای دانش بنیان شدن فاقد هزینه است.

ثبت نام از طریقwww.daneshbonyan.ir  انجام می پذیرد.

شرکت آرتان خدمات مشاوره ای لازم جهت تبدیل شرکت ها به شرکت های دانش بنیان، طی فرایند و احراز شرایط دانش بنیانی را ارائه می نماید.

ادامه مطلب

مدیریت نوآوری

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

امروزه اهمیت نوآوری بر کسی پوشیده نیست. هر کسب و کار بایستی نوآوری را به مثابه یک فرایند کلیدی تعریف نماید که باید سازماندهی و مدیریت شود تا بتواند حیات مستمر کسب و کار را تضمین کند. حوزه های نوآوری بسیار گسترده است اما چیزی که مهم است این است که بدانیم چگونه فرایند نوآوری را سازماندهی کنیم و مدل خاص هر سازمان را تعریف کنیم.

پارامترهای زیادی باید در مدیریت نوآوری مد نظر قرار گیرد که عبارتند از: عوامل تاثیر گذار نوآوری،تثبیت فرهنگ خلاقیت، تعیین نوآور بودن سازمان، راهبرد نوآوری و …

در شرکت آرتان مشاوره های تعیین سطح نیاز کسب و کار ها به نوآوری، نحوه حصول نوآوری، فرایندهای مرتبط با آن و در نهایت مدیریت نوآوری ارائه می شود. مشخصاً این خدمات شامل راه اندازی مراکز نوآوری در سازمان های بزرگ، راه اندازی مراکز تحقیق و توسعه و … نیز خواهد بود.

ادامه مطلب

جذب VC و سرمایه گذاری

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

(Venture Capital) یا سرمایه گذاری ریسک پذیر که از آن با عنوان‌های «سرمایه‌گذاری جسورانه» نیز نام می‌برند، عبارت است از تأمین سرمایه لازم برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای نوپا که مستعد جهش و رشد ارزش بوده و البته ریسک فراوانی دارند به این دلیل اغلب این نوع سرمایه گذاری در خصوص فناوری های پیشرفته مصداق می یابد.

معمولاً شرکت هایی با فناوری پیشرفته در مراحل ابتدایی رشد و تکامل اقتصادی خود، مورد توجه سرمایه‌گذارانی هستند که با ارزیابی موشکافانه خود، شکاف سرمایه و کمبود نقدینگی شرکت‌های کارآفرین را جبران می‌کنند و در گروه سهام‌داران آن‌ها قرار می‌گیرند.

در این نوع سرمایه گذاری، ممکن است تجارب مدیریتی سرمایه گذار نیز با شرکت نوپا به اشتراک گذاشته شود. سرمایه گذار ممکن است در بازاریابی نیز با شرکت نوپا همراهی نمایند به این دلایل اغلب سرمایه گذاران ریسک پذیر حوزه های تخصصی مشخصی دارند. شرکت آرتان خدمات مشاوره جذب سرمایه گذاری ریسک پذیر را برای توسعه شرکت ها و استارت آپها ارائه می نماید.

در برخی موارد شرکت ها با مقاصد مختلفی  همچون توسعه محصول، افزایش تولید، صادرات، تامین نقدینگی و … نیز نیاز به جذب سرمایه گذاری دارند. مشخصاً تدوین برنامه جهت جذب سرمایه گذار، تعیین مقدار سرمایه لازم، ارزش گذاری سهام و … از جمله دغدغه های شرکت هاست که توسط شرکت آرتان ارائه می شود.

ادامه مطلب

ارزش گذاری

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

چرا ارزش گذاری صحیح برای استارتاپ ها و کسب و کارها موضوعی بسیار حساس و حیاتی محسوب میشود و ارزش یک کسب و کار یا استارتاپ با چه عواملی سنجیده میشود؟

ارزش گذاری صحیح در تنظیم روابط سهام داران، جذب سرمایه گذار، تعیین بهای اصلی سهام و ورود به بورس نقش مهمی ایفا میکند.

دارایی‌های یک کسب و کار یا استارتاپ در حالت کلی به دو دسته دارایی های مشهود و غیر مشهود قابل تقسیم بندی است.

دارایی های مشهود دارایی های هستند که ماهیت فیزیکی دارند. دارایی های مشهود را می توان به صورت دارایی های ثابت (نظیر ماشین‌آلات، ساختمان‌ها و زمین) و دارایی های جاری مانند موجودی کالا  یا به صورت دارایی های استهلاک پذیر که عمر محدود و معینی دارند و استهلاک ناپذیر که عمر نامحدودی دارند (مانند زمین)  تقسیم بندی کرد.

دارایی‌های نامشهود، دارایی های هستند که ماهیت فیزیکی ندارند اما در ارزش گذاری یک کسب و کار یا استارتاپ عامل بسیار مهمی به شمار می روند و شامل مواردی از قبیل برند، مالکیت فکری، ثبت اختراع، حق امتیاز و روش کسب و کار هستند.

برای ارزش گذاری کسب و کارها و استارتاپ ها در مراحل مختلف رشد و جذب سرمایه، مدل های متنوعی موجود است. در خصوص استارتاپ ها با توجه به این که سرمایه‌گذاران فرشته و سرمایه گذاران خطرپذیر هرکدام با اهداف مختلفی وارد سرمایه گذاری میشوند، روشهای متفاوتی برای ارزیابی ارزش استارتاپ در پیش گرفته میشود. در شرکت آرتان متخصصان این حوزه بر اساس مطالعه جامع وضعیت و دارایی های یک کسب و کار یا استارتاپ و با بهره گیری از بهینه ترین روش که متناسب با هدف مورد نظر باشد مشاوره لازم برای ارزش گذاری را ارائه می دهند.

ادامه مطلب

برندینگ

توسط ArtanAdminدر 25 فوریه 2018در خانه

با وجود آگاهی صاحبان کسب و کار ها از میزان اهمیت برندینگ، برنامه های برندینگ برای بیشتر این افراد بسیار ناشناخته است. برندینگ به معنای طراحی لوگو، نشان ، انتخاب رنگ سازمانی و … نیست و به مجموعه اقدامات و برنامه هایی اطلاق می شود که در نهایت مشتری را وفادار و با شما همراه می نماید. بنابراین تمامی انواع تبلیغات به عنوان ابزار برای تحقق برنامه های برندینگ مورد استفاده قرار می گیرند. برندسازی مسیری است که به واسطه آن مشتریان، محصولات و خدمات یک شرکت را درک و تجربه می کنند.

در واقع برند شما تعهدی است که به واقعیت پیوسته و اعتماد مخاطب شما را جلب نموده است و مشخصا برای تحقق تعهدات باید بکوشیم تا برنامه های بازاریابی منطبق بر برنامه های برندینگ در کسب و کار خود داشته باشیم. شما با برنامه برند سازی قادر خواهید بود به چشم انداز برند خود دست پیدا کنید، تداعی ها را در ذهن مخاطب شکل دهید و برای تبلیغات خود برنامه و هدف داشته باشید.

برنامه های برند سازی برنامه های میان مدت و حتی بلند مدت هستند و ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش فروش نشوند. موفقیت برنامه ها و استراتژی های برند سازی با ارتقا ارزش برند قابل اندازه گیری می باشد.

در شرکت آرتان بر حسب نیاز مخاطب، خدمات مشاوره برند سازی، احیای برند و امکان سنجی برند سازی تدوین می شود. این خدمات ویژه استارتآپها، شرکت های دانش بنیان و سایر کسب و کار ها مبتنی بر فناوری طراحی شده و قابل ارائه است.

ادامه مطلب
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

شورت کدها

  • بزودی
  • تاریخچه
تلفن تماس: 09158176018 - ایمیل شرکت: info@wpyar.com

تماس با ما

  • تبریز، سه راه گلگشت، پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، ساختمان شهریار 2، طبقه اول، واحد 2137
  • 041-33363367 | 0933 551 1703
  • info@artanhold.ir
  • artanhold.ir

رویداد های اخیر

رویداد انقلاب بلاکچین ۲اولین رویداد ارجمانگپ کارآفرینی نهمگزارش دومین یلدای کارآفرینی و هشتمین رویداد گپ کارآفرینیگزارش هفتمین رویداد گپ کارآفرینی (به مناسبت هفته کارآفرینی)گزارش ششمین رویداد گپ کارآفرینیگزارش پنجمین رویداد گپ کارآفرینیگزارش چهارمین رویداد کافنوآوری

نوشته‌های اخیر

  • دومین رویداد ملی بهار کارآفرینان استارتاپی

    ارسال شده 20 ژوئن 2019
    توسط ArtanAdmin
  • فراخوان سیزدهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر

    ارسال شده 1 ژوئن 2019
    توسط ArtanAdmin
  • مشاوره شرکت های دانش بنیان سلامت

    ارسال شده 25 فوریه 2018
    توسط ArtanAdmin

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آرمان توسعه آذربایجان نو آور (آرتان) می باشد.